Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 червня 2020 року 13:09

Медики отримали вітання з нагоди професійного свята

Напередодні професійного свята відбулася апаратна нарада медичних працівників КП „Пирятинська ЦРЛ’’, де  зібралися очільники міста та району. З нагоди свята згадали тих, хто віддавши медичній справі кращі роки свого життя, пішли в інший світ. Вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання.

Цьогоріч пандемія внесла свої корективи у життя кожного з нас, а особливо медичних працівників. Адже саме вони, ризикуючи власним життям та здоров’ям рідних, не залишили Пирятинську громаду віч-на-віч із інфекційним коронавірусним захворюванням. Запобігають поширенню епідемії й сьогодні. „ Ця ситуація показала нам на скільки ми, пирятинці можемо бути згуртованими‘‘, - наголосив міський голова Олексій Рябоконь у вітальному виступі. Зазначив, що забезпечення засобами індивідуального захисту медичних працівників –першочергове завдання міської влади. Тому за його ініціативою команда Пирятинської міської ради долучилася до придбання ЗІЗ, віддавши одноденний свій заробіток. На перемовинах із суб’єктами господарювання знайдено спонсорів. Завдяки співпраці з Міжнародним Благодійним Фондом  „Альянс Громадського здоров’я“ та програмою „U-LEAD з Європою“ отримано гуманітарну допомогу.

Олексій Рябоконь подякував медикам за відповідальний вибір професії та відданість обраній справі. Нагородив почесними грамотами Пирятинської міської ради кращих працівників медичної галузі. Побажав витримки та згуртованості, професійного розвитку та благополуччя. На згадку про особливий День медичного працівника 2020 року зробили спільне фото.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua