Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 червня 2020 року 10:00

Працюють пункти видачі матеріалів пробного ЗНО з української мови і літератури

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради повідомляє, що сьогодні, 15 червня, на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 розпочали роботу пункти видачі матеріалів пробного ЗНО з української мови та літератури. Видача матеріалів учасникам пробного тестування відбуватиметься з 9.00 до 12.00 з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту.

Для отримання матеріалів учаснику необхідно надати:

  • паспорт (або інший документ, що посвідчує особу);
  • запрошення-перепустку.

Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

У разі якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування зі своєї сторінки учасника, а також унести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Для проходження тестування вдома пропонуємо:

15 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

•  Виконати завдання тестового зошита.

•  До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 

•  Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

•  Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.

•  До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 

• Отримати свій результат за тестування.

Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті учасники, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua