Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 червня 2020 року 16:17

Спортивний зорепад-2020

Щоб завоювати спортивну нагороду, потрібно докласти чимало зусиль, важко працювати, бути наполегливим. І нехай до олімпійських рекордів ще далеко, але у кожного є своя олімпійська висота, своя олімпійська сходинка. І головне – вірити у свої сили, мати велике бажання досягти успіху.

У чудовий літній вечір на стадіоні „Ювілейний“  відбулося свято „Спортивний зорепад-2020“. Зібралися тренери та вихованці ДЮСШ щоб відзначити саме тих, хто вже незабаром піде на зустріч дорослому життю та новим відкриттям. 12 червня 20 випускників дитячо-юнацької спортивної школи отримали свідоцтва про закінчення школи та пам’ятні медалі.

Привітали юнаків і дівчат директор ДЮСШ Олександр Горбачов та міський голова Олексій Рябоконь.

„Вже декілька років проводимо це свято „Спортивний зорепад“. Цьогоріч життя внесло свої корективи, але ми раді сьогодні  вітати наших випускників. Бажаю вам, юні спортсмени, перемог не лише на спортивній арені, а й у реальному житті – тому дорослому, напередодні якого ви знаходитесь. Щиро зичу успіхів вам та подальшого розвитку нашій спортивній школі“, - зазначив міський голова.

Крім того, Олексій Рябоконь вручив нагороду пирятинці Жанні Мальцевій, яка виконала норматив майстра спорту України.

Вітаємо наших випускників та впевнені, що спортивна школа допомогла виховати вас гідними, сильними людьми та сформувала у кожного з вас почуття команди. Бажаємо щоб ці якості принесли вам успіх, щоб ви перемагали в усьому та здобували славу для себе та своєї Батьківщини.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua