Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 червня 2020 року 16:05

Пробне ЗНО: не йди до пункту проведення - пройди його вдома

Шановні учасники пробного ЗНО з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів, а також наші колеги – працівники пунктів тестування!

 На сайті Кабінету міністрів України з’явилася новина про внесення змін до Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти 15 червня.

Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО,  окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок.

Напередодні ми повідомляли про готовність пунктів проведення пробного ЗНО до тестування. Ми підтверджуємо цю інформацію і сьогодні: спільними зусиллями багатьох – працівників Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, керівників закладів освіти, обласних і Київського міського департаментів освіти, держпродпоживслужб у регіонах, НАК „Нафтогаз України“ – ми виконали всі вимоги щодо створення безпечного середовища, які поставило перед нами суспільство. Немає сумнівів у тому, що пункти проведення пробного ЗНО були б безпечними для учасників тестування та педагогів.

З огляду на ситуацію, що склалася, ми пропонуємо учасникам пройти тестування вдома:

15 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

•  Виконати завдання тестового зошита.

•  До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 

•    Отримати свій результат за тестування.

 

17 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

•  Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.

•  До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 

•   Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом  намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня. 

Нагадуємо, що експерти Українського центру оцінювання освіти за підтримки ГС „Освіторія“, МФ „Відродження“ детально розберуть кожне завдання 4-х надпопулярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі запитання тестів з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови та порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році. 

Ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 – їх можна отримати 15 червня та 17 червня з 10.00 до 11.00.

Ознайомитися з процедурою проведення пробного ЗНО ви можете за посиланням. Ми також підготуємо додаткові інформаційні матеріали, щодо особливостей поводження на пунктах тестувань в умовах карантинних обмежень.

Загрозливі спалахи захворюваності щохвилини вносять корективи у плани кожного, але ми маємо залишатися спокійними, сильними і здоровими. Бережіть себе, а ми зробимо все, щоб виконати свої зобов’язання перед вами!

 

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua