Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 червня 2020 року 09:08

Запрошуємо підприємців міста разом розвивати громаду

З метою створення конкурентного середовища серед підприємців Пирятинської ОТГ, надання їм можливості для розвитку власного бізнесу і особистого потенціалу, а з іншого боку - для створення зручних комфортних умов для жителів  та гостей Пирятина, особливо тих, хто користується громадським транспортом, на одному із засідань виконкому, міський голова Олексій Рябоконь запропонував надавати на конкурсних засадах бізнесу місця для будівництва зупинкових комплексів та тимчасових споруд в місті.

Ця ініціатива була підтримана членами виконкому і допрацьована відділом містобудування та ЖКГ виконкому міської ради. Перші підприємці, які взяли участь у конкурсі продемонстрували не тільки свої амбіції, мрії і наміри, а й втілили їх в реальність, реалізувавши проєкт із будівництва та озеленення.

 Днями перший зупинковий комплекс буде відкритий ФОП Барабашем. Розпочато роботи вже і другим переможцем. Це дасть змогу покращитм благоустрій Пирятина. Із збоку міської ради буде проведено демонтаж рекламного засобу та прибання кабелю. Адже, працюючи в співпраці, громада завжди отримує кращий результат.

Крім цього, знову оголошено конкурс на ще кілька зупинкових комплексів по вулицях Соборна, Європейська, Ярмаркова та Єлени. Тому запрошуємо підприємців міста разом розвивати громаду!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua