Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 червня 2020 року 08:16

На засіданні виконкому міської ради

На черговому засіданні виконавчого комітету Пирятинської міської ради 11 червня розглянули 13 питань порядку денного. Підтримано проєкт рішення про проведення благоустрою та облаштування автомобільної парковки перед будівлею Центру дитячої та юнацької творчості. Заплановано витратити з бюджету міської ради 110 тис. грн. Реалізація цього проєкту сприятиме безпеці та зручності, адже відвідувачі ЦДЮТу зможуть паркувати автомобілі у визначеному місці і при цьому не заважати дорожньому руху вулицею Пушкіна.

Розглядаючи питання порядку денного, члени виконавчого комітету внесли ряд пропозицій. Зокрема, підтримано продовження терміну дії дозволів рекламних засобів на території міста терміном на один рік з умовою – не менше як двічі на рік за зверненням виконавчого комітету міської ради розміщувати соціальну рекламу. Опрацьовано та підтримано встановлення та поновлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки на вулицях Пирятина.

Розглянувши пропозиції щодо розподілу коштів на загальну суму             536, 752 тис. грн,  схвалено проєкт рішення „Про внесення змін до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік‘‘. А саме: близько 300 тис. грн. планується передбачити на реконструкцію мережі внутрішнього електропостачання адмінбудівлі Пирятинської міської ради, 31 тис. грн. – на виготовлення проєктно- кошторисної документації для капітального ремонту волейбольного майданчика та сектора для стрибків в довжину та висоту Пирятинської ДЮСШ. 25 тис. грн. – утеплення внутрішньої системи опалення СЮТ.

Розглянуто питання про організацію робіт зі знищення карантинних рослин на території населених пунктів об’єднаної територіальної громади. КП „Каштан“ вже придбано засіб для боротьби зі шкідливою рослинністю „Бішофіт“, яким працівники підприємства оброблятимуть виявлені карантинні рослини. Важливо, щоб суб’єкти господарювання також долучалися до боротьби із небезпечними рослинами та, у разі їх виявлення, повідомляли КП „Каштан“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua