Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 червня 2020 року 15:37

Розглянуто пропозиції щодо внесення змін до Положення про присудження стипендій міської ради обдарованим дітям Пирятинської ОТГ

10 червня 2020 року проведено засідання комісії з присудження стипендій міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської ОТГ. Члени комісії розглянули клопотання трьох навчальних закладів щодо внесення змін до Положення про присудження стипендій.

Нагадаємо, що стипендії міської ради присуджуються обдарованим дітям за високі особисті досягнення в освітній, спортивній та мистецькій діяльності. Порядок висування кандидатур, відбору претендентів, перелік змагань та конкурсів, результативна участь у яких дає дитині право претендувати на присудження стипендії міської ради, визначені чинним Положенням. Оскільки у системі освіти, культури постійно відбуваються зміни, одні конкурси з’являються, інші, навпаки, припиняють існування, виникла потреба внести до Положення певні зміни.

Розглянувши пропозиції керівників Пирятинської школи мистецтв, Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості, Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, комісія частково підтримала їх, рекомендувала підготувати проєкт рішення про внесення змін до Положення про присудження стипендій міської ради обдарованим дітям Пирятинської міської ОТГ та винести його на розгляд чергової сесії міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua