Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 червня 2020 року 10:28

У Пирятинській міській раді атестують посадових осіб

З метою оцінки ділових та професійних якостей працівників, аналізу відповідності їх кваліфікації.  „Провести атестацію посадових осіб Пирятинської міської ради‘‘, - дав розпорядження міський голова Олексій Рябоконь.

Це досить непростий і кропіткий процес, у якому важливі завдання покладаються на керівників відділів. Тому сьогодні начальник відділу персоналу та організаційної роботи Оксана Мілюта провела онлайн нараду з керівниками структурних підрозділів, аби роз’яснити їм поставлені задачі та дати рекомендації щодо виконання сегменту роботи, який треба провести безпосередньо у відділах.

Насамперед вона ознайомила учасників наради з нормативними документами, які регламентують атестацію посадових осіб місцевого самоврядування. Пояснила, що керівники відділів повинні скласти службові характеристики на своїх працівників, які повинні проходити атестацію, провести з ними співбесіди, ознайомити зі службовими характеристиками, проаналізувати разом виконану роботу та узгодити перспективні плани.

Наступним етапом атестації буде безпосередня робота атестаційної комісії відповідно до Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua