Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 червня 2020 року 19:18

Напрацьовуємо спільну позицію та пропозиції до законопроєкту № 2679

Ми вже звикли в Пирятині до використання нових форм роботи, в тому числі і наданні послуг в сучасному ЦНАПі, де загалом надається 182 послуги, впроваджено електронні послуги та документообіг, де можна оформити ID-картку і закордонний паспорт, субсидію чи поставити дитину на чергу в дитсадок, очікуємо на підключення нової послуги "Є-малятко".

Наш ЦНАП - один з кращих в Україні, він другий на Полтавщині після Кременчуцького Центру. На жаль, таких Центрів мало в Україні. Зараз перед державою стоїть проблема по створенню Центрів адмінпослуг в громадах, адже є багато об’єднаних громад, які функціонують по 5 років, але до цього часу так і не створили ЦНАП.

Сьогодні в Комітеті ВРУ засідання Робочої групи з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі (реєстр. № 2679), в якій я беру участь як голова платформи Асоціації ОТГ "Управління людськими ресурсами, адміністративні послуги та е-врядування".

А вчора ми разом з нашою командою міської ради, модератором платформи Тетяною Матійчик, експертом з питань надання адмінпослуг Віктром Тимощуком та координаторами Програми "U-LEAD з Європою" Ольгою Калініченко, Романом Матвійчуком, Петром Макаренком напрацьовували спільну позицію та пропозиції до законопроєкту № 2679. Адже зараз важливо напрацювати якісні зміни до законодавчих актів, які забезпечать можливість надання якісних та доступних адмінпослуг в об’єднаних громадах та стимулюватимуть муніципалітети до створення ЦНАП.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua