Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 червня 2020 року 08:23

Зустріч із власниками квартир двоповерхового будинку по вулиці Визволення

6 червня міський голова Олексій Рябоконь зустрівся із мешканцями будинку 1 по вулиці Визволення та розповів переваги функціонування та створення ОСББ загалом. Зазначив, що на території Пирятиської ОТГ вже створено понад 10 ОСББ. Це один із способів утримання багатоповерхових будинків, який єдиний, що  підтримується з бюджету міської та державної влади. Розповів про успішне втілення такого способу утримання багатоповерхівок. Завдяки Програмі підтримки ОСББ та вигідному кредитуванню по вул. Соборна, 47 облаштовано благоустрій прибудинкової території, замінено вікна та двері в під’їздах на енергозберігаючі.

В зустрічі взяли участь керівники комунальних підприємств міста, заступник міського голови та начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради. Жителі багатоповерхівки мали змогу поспілкуватися з ними та поставити питання щодо встановлення засобу обліку використаної води на весь будинок та способів взаємодії з Водоканалом. Також отримали відповіді щодо вивезення твердих побутових відходів КП „Каштан‘‘. Обговорили отримання інших послуг, які може надавати підприємство.

У зв’язку з переїздом голови ОСББ будинку 1 по вул. Визволення функціонування об’єднання мешканців призупинилося. Тому вирішили на загальнобудинкових зборах обрати нового голову, щоб  брати участь у програмі підтримки ОСББ та створювати сучасні, енергоефективні та комфортні умови для проживання в будинку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua