Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 червня 2020 року 16:30

Основна сесія ЗНО у Пирятині: за три тижні старт

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради повідомляє, що сьогодні, 4 червня, на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року буде розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до проходження тестувань самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустки зі своїх інформаційних сторінок на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування.

Цьогоріч по Пирятинській ОТГ зареєстровано 139 випускників закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради, що становить 100% від запланованої кількості по Харківському регіональному центру оцінювання якості освіти. Найбільш обирані предмети для складання ЗНО випускниками шкіл міста після української мови та літератури – історія України, математика, географія та біологія.

Для проведення основної сесії ЗНО, яка розпочнеться у м. Пирятин 25 червня тестуванням з математики, Український та Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти створили на пунктах тестування Пирятина аудиторії з математики (24), української мови та літератури (31), історії України (35), біології (24), географії (23), щоб учасники з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів мали змогу скласти тестування в найближчому до них пункті проведення ЗНО.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua