Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 червня 2020 року 13:36

Жіночий колектив Пирятинської міської ради долучився до Всесвітньої акції!

Рівень насильства у ставленні до жінок невпинно зростає. Щодня фіксуються тисячі нових випадків. Пандемія насильства тісно пов’язана з пандемією Covid-19. Фахівці Притулку для жінок БО „Свет надежды‘‘ / CO „Light of Hope‘‘, який функціонує за підтримки Полтавської міської ради та Полтавської обласної державної адміністрації, невпинно борються із цим ганебним соціальним явищем. 2009 року мексиканська художниця Еліна Шові запустила проєкт „Червоне взуття‘‘ , щоб продемонструвати цією інсталяцією кров, пролиту у результаті фемініцидів та насильства. З тих пір інсталяція Еліни надихнула активісток всього світу одягнути червоне взуття і показати свій протест у своїх містах та країнах.

Пирятинська міська ОТГ не виключення. Жінки Пирятинської міської ради вирішили підтримати важливу ініціативу міжнародної організації Every Woman Treaty – віртуальний марш та флешмоб #RedShoes. Приєдналися до віртуального маршу на підтримку жінок, які постраждали від насильства.

Так, сьогодні жіночий колектив міської ради взувся у червоне взуття. Проявили підтримку ініціативи міжнародної організації Every Woman Treaty за допомогою червоного лаку для нігтів та помади, використовували й аксесуари.

Якщо хочете й ви долучитися до Всесвітньої акції – одягайтеся, взувайтеся у червоне та робіть фото!

Розмістіть фото у себе на сторінці у соціальних мережах із міжнародним хештегом підтримки – #RedShoes.

Позначайте у дописі сторінку міжнародної організації EveryWomanTreaty (Facebook – @EveryWomanTreaty), щоб вони могли використати фото для Віртуального маршу.

Позначте у дописі сторінку БО „Свет надежды‘‘ / CO „Light of Hope‘‘ (Facebook – @LightOfHopeUkraine) для того, щоб вони могли зробити репост.

Віртуальний марш пройде 4 червня у Facebook на сторінці Every Woman Treaty.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua