Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2020 року 15:47

Нарада по питанню проведення Днів сталої енергії в Пирятинській громаді

Сьогодні, на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем, відбулась робоча нарада з питань проведення Днів сталої енергії в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді.

У заході взяли участь заступник міського голови Максим Варава, керівники та спеціалісти структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

Одним із пріоритетних напрямків розвитку громади – це енергоефективність та енергозбереження. Пирятинська ОТГ є підписантом Європейської ініціативи „Угоди мерів“. Виконуються взяті зобов’язання щодо зменшення споживання енергоресурсів за рахунок впровадження енергоощадних заходів, що в свою чергу дають можливість скоротити викиди вуглекислого газу. Так, у порівнянні споживання енергетичних ресурсів бюджетними установами об’єднаної громади, яких налічується 21 об’єкт, у період з 2016 року по 2019 рік, було зменшено на 1034 МВт.

У рамках проведення Днів сталої енергії, заплановано вивезення з комунальних закладів громади люмінесцентних і натрієвих ламп, що містять небезпечні пари шкідливих речовин та провести їх утилізацію спеціалізованою організацією.

Також,  в рамках Днів енергії, відбудеться звіт енергоменеджера щодо напрямку діяльності в сфері енергоефективності за участі керівництва та депутатів міської ради, місцевих засобів масової інформації, керівників та завгоспів комунальних установ.

В освітніх закладах заплановано провести онлайн-вікторини „Чиста енергія – крок в майбутнє“, конкурс малюнків „Енергозбереження в побуті“, онлайн-форум „Реалії зміни клімату – вже сьогодні“, тематичні заняття „Формування екологічної культури“ тощо.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua