Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 травня 2020 року 17:04

ЗНО з 5 навчальних предметів складатимуть у Пирятині

З метою виявлення проблемних питань для подальшого обговорення на рівні області Департаментом освіти і науки спільно з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти сьогодні, 28 травня, відбулася зустріч з округами проведення ЗНО у форматі Zoom „Про стан підготовки ЗНО-2020 у Полтавській області“. Участь у нараді взяли Сергій Зуєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради та Наталія Шерзой, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради, відповідальна за проведення ЗНО в окрузі м. Пирятин. Під час наради обговорено Тимчасові рекомендації Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 №24, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Олександр Сидоренко, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, наголосив на необхідності створення безпечних умов проведення як основного так і пробного ЗНО для закладів освіти, на базі яких створено пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Додатково зазначено, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, Український центр оцінювання якості освіти надав дозвіл на розширення мережі пунктів тестування на основну сесію ЗНО. Тому цьогоріч у м. Пирятин вперше за всю історію будуть працювати 2 пункти тестування (Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6) на основну сесію з 5-ти навчальних предметів: математика (25 червня), українська мова та література (30 червня), історія України (9 липня), біологія (13 липня), географія (15 липня). Тобто, тестування із вказаних предметів учасники ЗНО з Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів зможуть скласти у м. Пирятин.

Тестування з англійської мови (7 липня) для випускників шкіл м. Пирятин відбудеться у м. Лубни, а з фізики (2 липня) та хімії (17 липня) – в Полтаві.

Аби уникнути скупчення, допуск учасників до пункту проведення тестування здійснюватиметься за графіком. Інформація про рекомендований час прибуття до пункту ЗНО має з’явитися на особистій сторінці учасника ЗНО 4 червня.

Після проведення термометрії та за умови одягнення захисної маски/респіратора, особи, в яких температура тіла не вища 37,20С, будуть допущені до пункту тестування. Особи, у яких температура вища 37,20С і мають ознаки респіраторних хвороб, не будуть допущені до тестування, однак зможуть скласти іспит у додаткову сесію.

На вході до пункту тестування будуть облаштовані місця для обробки рук антисептиками.

В аудиторіях під час тестування між учасниками буде дотримано дистанцію 1,2 м. Приміщення провітрюватимуть і дезінфікуватимуть.

У пункті проведення ЗНО чергуватиме медичний працівник.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua