Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2020 року 14:58

Вже проведено ряд заходів із підготовки до осінньо-зимового періоду

26 травня під головування міського голови Олексія Рябоконя, за участю керівників комунальних підприємств відбулося засідання комісії щодо заходів підготовки житлово-комунального господарства, закладів освіти та культури до осінньо-зимового періоду 2020-2021 року. Керівники підприємств надали інформацію про вже виконані та нещодавно розпочаті  роботи з підготовки до вищезазначеного періоду. Так, КП „Пирятинський міський водоканал“ придбано моноблочний центробіжний насос та здійснено його заміну в машинному відділені подачі води в місто. Також замінено глибинний насос на артезіанській свердловині № 285, виконано поточний ремонт автомобіля „Газель“, екскаватора „Борекс-2101“, „ГАЗ 53“, придбано люки для вулиць: Зоряна, Січових Стрільців, Гагаріна, Урожайна та у с.Олександрівка. Олександр Курочка зазначив, що за сприятливих погодних умов розпочнуть заміну мережі водопостачання по вул.Лесі Українки (400м). Також підприємство розробило та подало на розгляд Держгеонагляду дозвільну документацію для продовження дії Спецдозволу на користування.

КП „Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди‘‘ відремонтувало вторинні відстійники 2 черги очисних споруд, автомобіль RENAULT KANGO, та ГАЗ 2705.

Комунальне підприємство „Каштан“ вже заготовило піскосуміш  - 419 тон.

У дошкільному освітньому закладі „Червона шапочка“ проведено поточний ремонт пральні. Завершено роботи з поточного ремонту овочесховища в ЗДО „Ромашка‘‘.

В навчальних закладах Пирятинської міської ради виконуються поточні ремонти приміщень, коридорів, тощо. Так, у Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №4 відремонтовано класи, кімнати ГПД, надвірні вбиральні, майстерні, проведено штукатурно-малярні роботи паркана, облаштовано відмостки будівлі майстерні, підготовлено спортивний майданчик, встановлено волейбольну сітку.

Встановлено енергозберігаючі вікна, двері, грати, облаштовано стелю та стіни гіпсокартоном, пофарбовано їх у кімнаті творчої майстерні Пирятинського культурно-громадського центру Також виконано поточний ремонт гримувальної кімнати із заміною вікон на енергозберігаючі. Відремонтовано побутову кімнату та кімнату за сценою, облаштовано металевий навіс над входом в приміщення зі сторони бібліотеки.

Пирятинська публічна бібліотека провела фарбування 13 стелажів, підлоги в 4 кабінетах. Тривають роботи із заміни 9 вікон на енергозберігаючі.

Завершено реконструкцію Олександрівського сільського клубу, а саме: облаштування вигрібної ями з підведенням каналізаційної мережі до сільського клубу, проведено ремонт системи опалення.

З метою підготови дорожнього господарста до осінньо-зимового періоду проведено поточний ремонт вулиць: Ярмаркова, Січових Стрільців, Зоряна, Європейська, Київська, Гагаріна, Цибаня, Кошового О., Завокзальна, Острів, Успенська, Соборна, майдан Незалежності, виконано поточний ремонт тротуару по вул.Ярмаркова, облаштовано зупинки по вул.Зоряна та вул.Визволення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua