Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 травня 2020 року 08:56

Створюємо умови для розвитку жіночого підприємництва

26 травня у Центрі громадського діалогу відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя із жінками-підприємницями та жінками, які тільки планують розпочати власну справу. Мова йшла про участь у спільному проєкті  Фундації Кока-Кола та Олени Пінчук „Я зможу“. Цей проєкт націлений саме на підтримку, створення нових можливостей для жінок та стимулювання розвитку жіночого підприємництва. На початку заходу відбулася жвава дискусія щодо рівних прав чоловіків та жінок у соціально-економічному стані, здатності жінок до самоорганізації, самоуправління, самозабезпечення, і як результат, становлення та зросту економічної незалежності.   Поштовхом для обговорення даної тематики став виступ директора  Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлії Кабушки, яка була запрошена для допомоги у підготовці мотиваційного листа щодо участі у проєкті Фундації Кока-Кола та Олени Пінчук „Я зможу“. Спеціалісти управління економіки надали детальні роз’яснення щодо пакету документів необхідних для розгляду заявки та особливих критеріїв відбору.   

Метою проєкту „Я зможу!“ є надання безповоротної допомоги у вигляді гранту в сумі до 100,0 тис.грн. на реалізацію бізнес-ідеї, яка дозволить розширити спектр послуг бізнесу з урахуванням нових реалій, що диктує коронавірус, покращити якість онлайн-сервісу або сервісу доставки, удосконалити механізм взаємодії з клієнтом, ввести нові продукти або послуги тощо. Заявка подається в електронному вигляді за адресою:info@ican.org.ua. Кінцевий термін подачі – 15 червня 2020 року.

Крім цього, учасниць наради проінформовано про нові ініціативи Пирятинської міської ради у сфері підтримки малого та середнього бізнесу.
Більш детально про умови участі в проєкті  „Я зможу!“ за посиланням: 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua