Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 травня 2020 року 13:06

Стан нашого довкілля залежить тільки від нас!

На сьогоднішній день стихійні сміттєзвалища є великою проблемою. Саме вони є одними із основних джерел забруднення навколишнього середовища.

Сьогодні працівники КП „Каштан“ розпочали ліквідацію стихійного сміттєзвалища поблизу вулиць Садова та Шевченка. Незважаючи на встановлені контейнери по вул. Київській та запроваджений маршрут сміттєзбиральної техніки по вул. Садовій, жителі цих вулиць продовжують складувати відходи та різний непотріб у лісосмугу біля залізничного полотна. Такими діями громадян відбувається забруднення та погіршення екологічного стану довкілля нашого міста. Крім цього, це свідчить про відсутність екологічної культури у населення.

Будь-яка реформа починається зі змін у свідомості громадян, тому пирятинцям потрібно переосмислити своє ставлення до поводження з відходами, аби зменшити навантаження на довкілля. І доки комунальники ліквідовують сміттєзвалища та прибирають вулиці нашого міста, кожен з нас може зробити свій внесок у збереження довкілля та здоров’я – виховати екологічну кульуру в собі завдяки належному поводженню з відходами у своїй домівці, дворі, вулиці.

Ці кроки є досить простими, але сподіватися на позитивний результат можна лише за умови їх спільного виконання.

Хочете мати безпечне та чисте довкілля?  Свіже повітря та міцне здров’я?

Належно поводьтеся з відходами!

Почніть з себе!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua