Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 травня 2020 року 18:48

Бюджетна комісія узгодила проєкт рішення щодо змін до бюджету міської ОТГ на 2020 рік

25 травня відбулося повторне засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Розглянуто 13 питань порядку денного, які попередньо обговорювалися на засіданні комісії 21 травня. Тоді через відсутність кворуму депутати не голосували, тому й зібралися на повторне засідання.

Комісія заслухала та взяла до відома звіт про виконання бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року. Розглянула та рекомендувала сесії міської ради внести зміни до ряду програм Пирятинської міської ради та до бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Як зазначила начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда, отримано освітню субвенцію з державного бюджету в сумі близько 350 тис. грн на придбання обладнання для їдалень Пирятинського ліцею та ЗОШ №6. На виконання цього ж заходу із бюджету міської ОТГ на умовах співфінансування виділено близько 45 тис.грн. Крім того, залишок освітньої субвенції ліцею (300 тис. грн.) заплановано направити на придбання комплектів парт та лабораторних меблів, комп’ютерних столів, осередків учителя, дошок тощо.

Планується профінансувати в повному обсязі, на суму 1 мільйон гривень, Програму „Безпечна громада“ на 2020 рік. Ці кошти буде спрямовано на створення єдиної системи відеоспостереження для охорони правопорядку та нагляду у Пирятинській ОТГ. На виконання заходів Програми підтримки створення ОСББ на 2020 рік заплановано виділити близько 300 тис. грн.

Також заплановано виділити 160 тис. грн на придбання обладнання для облаштування дитячих майданчиків по вулиці Гоголя та вулиці Острів, спрямувати 168 тис.грн на надання матеріальної допомоги трьом сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції для поліпшення житлових умов (поточний ремонт жилих будинків та квартир), 116 тис. грн. – на облаштування огорожі футбольного поля сироробного заводу та придбання комплекту спортивного інвентаря та форми, 39 тис. грн. – на заміну ламп розжарювання та люмінісцентних ламп на світлодіодні в дитячому садку „Берізка“.

Крім того, за рахунок зменшення планових призначень з реконструкції мережі водовідведення районного Будинку культури планується здійснити поточний ремонт покрівлі цієї будівлі на суму 195 тис.грн та відремонтувати харчоблок ЗДО „Калинка“ у Калиновому Мості на суму 134 тис. грн. За пропозицією бюджетної комісії, це питання додатково буде обговорено на засіданні постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, яке відбудеться у середу, 27 травня.

Питання про внесення змін до Програми „Питна вода Пирятинської міської ОТГ“ на 2020 рік знято з розгляду, оскільки прийняття цього рішення раніше, ніж пройде сесія Полтавської обласної ради, на якій планується визначити частку співфінансування з обласного бюджету на будівництво артезіанської свердловини у м.Пирятин, є недоцільним.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua