Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 травня 2020 року 17:29

До відома громад !

Відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України „Про відходи“ власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів. До джерел утворення побутових відходів статті 1 цього ж Закону відносять об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Згідно з ч. 1 ст. 25 Закону України „Про житлово-комунальні послуги“, споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку. На території Пирятинської міської ОТГ виконавцем послуги є КП „Каштан“, яке зобов’язане укладати з юридичними та фізичними особами договори на вивезення твердих побутових відході.

Згідно зі ст. 152 Кодексу України „Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів“ порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою стягнення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Отже рекомендуємо фізичним, юридичним особам заключити договори з виконавцем послуги за адресою: м.Пирятин, пл.Героїв Майдану, 8. Вартість послуги за 1 людину складає 13 грн. 07 коп. за 1місяць.                                           

Для укладання договору між споживачем та КП „Каштан“ на послугу з вивезення твердих побутових відходів необхідно взяти „Довідку про склад сім’ї“ в ЦНАПі за адресою: м.Пирятин, пл.Героїв Майдану, 2.                              

Оплатити надану послугу з вивезення ТПВ та послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території можна в касі підприємства з 08.30 до 15.00 щоденно, окрім вихідних. Також можна скористатися он-лайн послугою Приват24 (набравши через пошук ЄДРПОУ підприємства 32021311 та обравши відповідну послугу).“                 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua