Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2020 року 22:51

МІСІЯ ЗДОРОВ'Я-ЗДІЙСНЕННА!

18 травня відбулося засідання журі XII обласного фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я‘‘.

На конкурс літературно-спортивних міні-композицій було надіслано 14 відеозаписів виступів команд, на конкурс плакатів - 58 робіт і на конкурс фоторобіт - 52.

За рішенням оргкомітету цьогорічний конкурс відбувся у вже „звичному‘‘ для цього року online форматі.

Тема здоров’я серед учнівської молоді 2020 року постала як ніколи актуально. Члени журі були вражені поєднанням глибокої думки дітей та її сценічним втіленнням, яскравими образами, оригінальними ідеями плакатів і фото.

Команда "Щасливе життя" Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Алла Тимчур, хореограф - Тетяна Зубенко) у складі: Рішко Катерини Марченко Ольги Самусь Марії Шевченко Марини Зубенко Вікторії Гордієнко Яни Садовської Лізи, отримавши найвищу кількість голосів, вибороли Гран – Прі у конкурсі літературно-спортивних міні-композицій і стали переможцями фестивалю-конкурсу.

Кожного року команда удосконалює свою майстерність. Не втомлюється пропагувати молодіжний напрямок „Молодь України обирає здоров'я" серед однолітків. Ставить цілі і досягає таких результатів. Це четверта перемога поспіль такого рівня.

Команда „Щасливе життя‘‘ - гордість Пирятинської громади, бо назва нашого міста Пирятин звучить і в Полтаві, і в Києві, на Всеукраїнському етапі цього конкурсу.

В конкурсі плакатів команда „Вітамін‘‘ Пирятинської загальоноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 посіла ІІ місце,  у конкурсі фоторобіт Стародубцева Єлизавета, учениця Пирятинського ліцею також отримала ІІ почесне місце.

Вітаємо переможців та бажаємо нових звершень і яскравих ідей!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua