Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2020 року 15:10

Обговорено підключення до централізованого водопостачання жителів Європейської

Сьогодні за участю міського голови Олексія Рябоконя та директора КП „Пирятинський міський водоканал‘‘ Олександра Курочки по вулиці Європейська відбулося обговорення питання щодо підключення споживачів води до центрального водопостачання. Жителі приватного сектору пояснюють, що на сьогоднішній день труби водопостачання пролягають через сусідню вулицю. У разі пориву виникають проблеми з проведенням ремонтних робіт з відновлення водопостачання. Тому звернулися за допомогою в  облаштуванні центрального водопостачання на ділянці вул. Європейська (від Кошового до автостанції).

Олексій Рябоконь зазначив: „ Аби фінансово підтримати таку ініціативу, потрібно розуміти, які потрібно понести витрати та обрахувати дольову участь в реалізації задуму кожного жителя цієї частини вулиці‘‘.

Крім цього, Олексій Петрович дав доручення директору міського водоканалу проаналізувати та визначитися з найбільш оптимальним варіантом труби для саме цієї ділянки вулиці.  Також з ініціатором зустрічі домовлено провести роботу серед мешканців приватного сектору Європейської щодо готовності виділення долевої частини коштів на облаштування водопостачання та організувати наступну зустріч з цього питання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua