Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 травня 2020 року 17:27

Триває підготовка до чергової сесії

В рамках підготовки до шістдесят дев’ятої сесії міської ради 20 травня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Комісія розглянула 16 питань порядку денного.

Депутати заслухали та винесли на розгляд сесії міської ради звіти комунальних підприємств про виконання фінансового плану та господарську діяльність за 2019 рік. Також рекомендували сесії внести зміни до програм Пирятинської міської ради „Питна вода Пирятинської ОТГ на 2020 рік“, „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік“, затвердити Програму утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, передати витрати з реконструкції водогону по вул.Острів, Кутузова, Лермонтова комунальному підприємству „Пирятинський міський водоканал‘‘,затвердити переліки нерухомого майна комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, яке може бути передане в оренду.

Крім того, заслухали та рекомендували затвердити моніторинговий звіт щодо виконання заходів Плану дій зі сталого енергетичного розвитку міста Пирятин до 2020 року. Головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Руслан Биков проінформував присутніх, що за 3 роки реалізації Плану в громаді запроваджено системи енергоменеджменту в бюджетних будівлях, розпочато утеплення фасадів житлових будинків із заміною вікон та дверей на енергоефективні, впроваджено прилади обліку теплової та електричної енергії, замінено внутрішньобудинкові мережі опалення. Це дало змогу жителям багатоквартирних будинків значно зекономити кошти на оплату комунальних послуг, особливо у зимовий період. Крім цього, всі вулиці Пирятинської ОТГ освітлюються енергозберігаючими лампами. Постійно проводиться просвітницька робота щодо інформування мешканців житлових будинків про маловартісні заходи. У 2020 році планується реалізація проєкту-переможця обласного конкурсу розвитку територіальних громад 2019 року „Інтелектуальні системи вуличного освітлення SMART-CITY в Пирятині“.

Два питання порядку денного відкладено для доопрацювання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua