Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2020 року 21:29

Обстежено прибережну зону річки Удай

Щорічне відзначення Міжнародного дня біологічного різноманіття – чудова нагода ще раз згадати про необхідність його збереження.

Одним з головних і найдієвіших методів збереження біорізноманіття є збереження природоохоронних територій. Саме вони забезпечують умови, необхідні для зменшення шкідливого впливу на біологічні об’єкти та сприяють збереженню цілісності екосистем.

З метою реалізації запланованих заходів до відзначення Міжнародного дня біорізноманіття та на виконання розпорядження міського голови щодо обстеження санітарно-екологічного стану прибережної зони р.Удай сьогодні працівники міської ради спільно з представниками НПП „Пирятинський“, поліції та державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили прибережну зону р.Удай в районі сіл Заріччя та Голобородька.

Під час роботи комісія виявила несанкціоноване складування твердих побутових відходів і спільно з головою квартального комітету провела попереджувальну роботу із жителями прилеглих вулиць щодо недопущення засмічення та випалювання прибережної зони річки Удай. Мешканців сіл проінформовано про необхідність заключення договорів на вивіз ТПВ з КП „Каштан“ та відповідальність за забруднення навколишнього природного середовища відходами.

Планується й надалі здійснювати такі заходи задля зменшення негативного впливу відходів на довкілля.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua