Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 травня 2020 року 17:17

Реалізація плану дій щодо просування гендерної рівності в Пирятинській міській ОТГ

20 травня проведена онлайн зустріч з Юлією Малько, консультанткою з ґендерно орієнтованого бюджетування Національно-демократичного інституту по питанню поетапної реалізації плану дій щодо просування гендерної рівності в Пирятинській міській ОТГ на 2020-2021 роки. Учасниками зустрічі були Світлана Кеда, начальник фінансового управління, Сергій Зуєв, начальник відділу освіти, молоді та спорту, Олексій Шевченко, головний спеціаліст відділу молоді та спорту, Руслан Соловйов, начальник юридичного відділу та Юлія Кабушка, директор Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  У ході зустрічі обговорено питання аналізу нормативних документів у сфері освіти з врахуванням гендерних аспектів та вдосконалення фінансового планування та звітності за програмно-цільовим методом. Юлією Малько надана інформація щодо можливості пройти навчання для кандидатів, які планують балотуватися на місцевих виборах.

Національний Демократичний Інститут (НДІ) в рамках програм «Місцеві вибори 2020 в Україні: підвищення спроможності» та «Підтримка жінок-лідерок в Україні» відкриває набір учасниць/учасників у тренінгах з підготовки кандидаток/кандидатів, які планують балотуватися на місцевих виборах і які входять до мало представлених у політиці груп населення. Такими групами є:

§  жінки, в тому числі жінки з сільської місцевості, 

§  молодь (18-30 років), 

§  внутрішньо переміщені особи,

§  представниці/представники етнічних громад, 

§  ветеранки/ветерани АТО та ООС, 

§  люди з інвалідністю,

§  представниці/представники спільноти ЛГБТІK+, 

§  люди, які живуть з ВІЛ,

§  представниці/представники інших груп, які є мало представленими на виборчих посадах.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://50vidsotkiv.org.ua/treningy-dlya-kandydatok-iv-yaki-planuyut-balotuvatysya-na-mistsevyh-vyborah-dedlajn-15-chervnya/?fbclid=IwAR06ZleVyXSQVJMyd_G_BFyS3dr3Qo20rVdNUGJ3x6gJ-3c6V6cnQ6P56oQ

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua