Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 травня 2020 року 17:18

Із засідання земельної комісії

На розгляд постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, засідання якої відбулося 19 травня, було винесено 29 питань порядку денного.  Депутати розглянули та рекомендували сесії міської ради прийняти рішення щодо затвердження проєктів землеустрою, технічних документацій, надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою, укладення договорів оренди земельних ділянок з громадянами та ряд інших земельних питань. Рекомендували затвердити 5 учасникам бойових дій проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради для ведення особистого селянського господарства.

Сесії міської ради рекомендовано затвердити перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону. Прийняття цього рішення дасть можливість запустити процедуру проведення земельних торгів та передати земельні ділянки в оренду за найвищою ціною і таким чином збільшити надходження до бюджету Пирятинської міської ОТГ.

Одне питання відкладення для доопрацювання. Ще по двох питаннях остаточне рішення буде прийнято після виїзду комісії та огляду відповідних земельних ділянок.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua