Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2020 року 14:40

ЦНАП інформує: Працюємо по-європейськи, щоб жити по-європейськи

   Ще у 2012 році команда міської ради на чолі з міським головою мріяла про надання якісних муніципальних послуг у зручних та комфортних умовах для відвідувачів, як у польських партнерів. І ця мрія збулася завдяки перемозі нашого проєкту у конкурсному відборі громад Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“.

   У вересні 2017 року відкрито сучасний Центр надання адміністративних послуг, який відповідає всім європейським стандартам. На сьогодні в ЦНАП впроваджуються нові інструменти обслуговування громадян: електронні послуги, консультації, „Соціальна громада“, „єМалятко“. Перелік послуг за 2,5 роки діяльності збільшився з 93 до 186 послуг. У 2019 році громадянам надано близько 24,0 тисяч послуг. Впроваджено нові послуги по оформленню паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Наш Центр адмінпослуг два роки поспіль отримує відзнаки Полтавської облдержадміністрації "Кращий ЦНАП". Працівники ЦНАП беруть активну участь у міжнародних грантових проєктах та програмах, завдяки яким є можливість навчатися, розвиватися, обмінюватися досвідом, ділитися власними напрацюваннями.
    Завдяки участі муніципалітету у Шведсько-українському проекті „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“, адміністратори впроваджують принципи верховенства права в обслуговуванні відвідувачів, спілкуванні з ними та наданні якісних послуг. Метою участі у Програмі „U-LEAD з Європою“ є покращення сервісу надання послуг для сільських жителів громад-партнерів Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району по міжмуніципальному співробітництву. Чотирьом сільським радам Програмою вже надано комплекти меблів, ознакування, а незабаром їм будуть поставлені комплекти сучасної комп’ютерної техніки.
       Для нас європейські стандарти надання адміністративних послуг – не гасла, а щоденна норма життя. Адже від нашої щоденної роботи залежить якість життя людей та їх довіра до міської влади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua