Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2020 року 09:55

З Днем сім’ї!

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут громади.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги та солідарності. Сім’я - без чого не може існувати людина. Благополуччя родини –  мірило розвитку і прогресу нашої громади та країни в цілому.

День сім’ї – ще доволі "молоде" свято. Метою його заснування було поглиблення розуміння проблем родини, об’єднання можливостей різних країн для розв’язання всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю. Запровадження свята викликане стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання підростаючого покоління.

Отже, 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня. 

Є гарне прислів'я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вона зібрана в пучок  з гілками, які поряд – навряд чи. Ось так і з сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи із складних ситуацій. А як же солодко ділити перемоги та успіхи з рідними людьми!

Тож, сьогодні, в День сім'ї, прийміть найщиріші побажання миру та злагоди, добробуту та благополуччя! Нехай у ваших родинах завжди панують любов, повага, взаємодопомога і взаєморозуміння!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua