Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 травня 2020 року 09:06

Відбулося засідання виконкому

13 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління Світлана Кеда проінформувала членів виконкому щодо виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади  за І квартал 2020 року. Зазначила, що доходна частина бюджету з  урахуванням  міжбюджетних  трансфертів та без урахуванням власних надходжень бюджетних установ, виконана на 91,8%; видаткова частина бюджету  - на 81,2%.

Основними джерелами наповнення доходної частини загального фонду  бюджету, без врахування міжбюджетних трансфертів є: податок та збір на доходи фізичних осіб, акцизний податок, плата за землю, єдиний податок, транспортний  податок  з  юридичного  осіб та інші.

Далі члени виконкому ознайомилися із змінами, які пропонується внести до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік, якими передбачено перерозподіл залишку освітньої субвенції у сумі 300,6 тис. грн для придбання для Пирятинського ліцею комплектів парт одномісних антисколіозних з стільцями, комп’ютерних столів, шаф для дидактичних матеріалів, комплекту лабораторних меблів для фізичного кабінету. Також схвалено інші зміни по спрямуванню видатків, в межах виділених коштів, зокрема: придбання комплекту меблів для харчоблоку ЗДО „Ромашка“, поточний ремонт покрівлі районного будинку культури, поточний ремонт харчоблоку ЗДО „Калинка“, перерозподіл планових призначень на придбання шкільного автобусу для Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, шляхом передачі міжбюджетного трансферту до обласного бюджету в сумі 647,5 тис.грн.

Рішенням виконкому затверджено робочий проєкт „Реконструкція мережі водовідведення районного будинку культури за адресою: вул.Соборна, 59 в м.Пирятин, Полтавської області“ загальною кошторисною вартістю – 247,828 тис.грн.

Члени виконкому розглянули та затвердили завдання на проєктування на виконання проєктних робіт до 4 об’єктів. Це проведення капітального ремонту Пирятинського краєзнавчого музею; капітального ремонту та впровадження енергоефективних технологій у будівлі Центру дитячої та юнацької творчості; капітального ремонту районного будинку культури; технічне переоснащення вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин.

 

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua