Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2020 року 21:43

Співпраця продовжується

Продовжуємо реалізацію спільного проєкту міжмуніципального співробітництва щодо надання адміністративних послуг сільському населенню. 12 травня підписано Додаткову угоду до договору від 21.06.2018 року про співробітництво територіальних громад між Пирятинською міською радою та Великокручанською, Дейманівською, Каплинцівською, Харківецькою, Куріньківською сільськими радами. В ході зустрічі голови громад обговорили подальші кроки по наближенню адміністративних послуг до сільських жителів та можливості впровадження електронних послуг  на віддалених робочих місцях адміністраторів у сільських радах. Крім того, міський голова Олексій Рябоконь поцікавився ходом реалізації проєкту міжмуніципального співробітництва по збору та вивезенню твердих побутових відходів.

Нагадаємо, що з березня 2018 року команда Пирятинської міської ради бере участь  у  другій фазі реалізації Програми „U-LEAD з Європою“ для надання допомоги на модернізацію ЦНАП. Метою участі в цій програмі було допомогти громадам-партнерам облаштувати віддалені робочі місця адміністраторів у сільських радах. У рамках реалізації Програми та Договору про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проєкту з надання якісних адміністративних послуг Центром надання адмінпослуг виконкому Пирятинської міської ради жителям сільських громад Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад  Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району Полтавської області міською радою на віддалених робочих місцях у сільських громадах встановлено електронний документообіг АСКОД, підключено автоматизовану систему формування та ведення Реєстру територіальної громади ЦНАП-SQS. Від Програми „U-LEAD з Європою“ сільські ради вже отримали меблі для облаштування віддаленого робочого місця (стіл, крісло офісне, 4 стільці, тумба мобільна та для багатофункціонального пристрою, шафи металева та для документів) і  ознакування (стенд, вивіска, графік роботи адміністратора).

Зараз ми очікуємо на другий етап реалізації програми та забезпечення наших сільських громад-партнерів сучасною комп’ютерною технікою.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua