Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 травня 2020 року 07:28

Поезія присвячена матерям

Поезія – високий стяг душі. З усіх видів словесного мистецтва вона найдавніша. Майже всі народи мали віршовану мову, вже на початку свого духовного життя – свій віршований епос, свої пісні, як наприклад, вірші сучасника – поета Бориса Олійника «Пісня про матір», «Сива ластівко» на сьогодні стали вже відомими піснями.
     Пирятинська публічна бібліотека представляє Вам книги з поезією присвячену матерям наших поетів Пирятинщини: Дмитра Луценка, Ольги Гурби, Олени Гуленко та Олени Олійник та українськиї поетів Василя Скуратівського «Мамина молитва», «Книга про матерів» українських поетів XIX – XXI ст., поезія Бориса Олійника, Василя Симоненка, Андрія Малишка, Івана Драча.
    Найбільше світла – це від мами, найзаповітніша – це матері любов: у цих словах відомого поета-пісняра Андрія Демиденка – незаперечна істина. Щоправда, її усвідомлення до багатьох приходить, на жаль, лише з роками.

Тож дай, Боже, кожному збагнути, що ніхто ніколи не любитиме нас так щиро й віддано, як мама, і напередодні найвеличнішого свята, знайти і час, і відповідні слова, аби подякувати їй за безмірне тепло і ласку.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua