Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 травня 2020 року 17:28

У Пирятині готують до відкриття ринок

За ініціативи міського голови Олексія Рябоконя  відбулася зустріч з фізичними особами-підприємцями, які здійснюють свою діяльність на території Пирятинського ринку. У заході взяли участь начальник Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Юрій Шніт, директор підприємства РССТ „Пирятинський ринок“ Ярослав Нестеренко та керівник Пирятинської спілки споживчих товариств Василь Гордієнко.

Як вже повідомлялося раніше, відповідно до рішення комісії ТЕБ і НС Пирятинської міської ради відкриття ринку проходитиме в три етапи. 5 травня відкрито м’ясний павільйон для торгівлі продукцією власного виробництва та здійснення підприємницької діяльності суб’єктами, які мають відокремлені торгівельні місця у павільйоні. 

Другим етапом буде відкриття ТС (тимчасових споруд - кіосків та павільйонів) на території ринку. Це заплановано на 12 травня. Але за умови суворого дотримання протиепідемічних вимог встановлених головним державним санітарним лікарем України.

„Задача Держпродспоживслужби, керівництва ринку, місцевої влади та самих підприємців правильно організувати підготовчий процес переходу до другого етапу відновлення роботи ринку. Спільними зусиллями ми повинні забезпечити цивілізований режим торгівлі з дотриманням умов карантину, адже це безпека і продавців, і покупців. Тому прошу з розумінням віднестися до протиепідемічних заходів“, - зазначив міський голова.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua