Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 травня 2020 року 15:39

Підготовка до відзначення Дня пам’яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Пирятинська міська рада, Калиновомостівський та Олександрівський старостати активно  готуються до відзначення Дня пам’яті і примирення, та Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Щороку ми відзначаємо цей день, вшановуючи пам’ять загиблих воїнів та, із вдячністю згадуючи своїх дідів та прадідів, які подарували нам сьогодення.

Традиційно, напередодні працівники Пирятинської міської ради, Калиновомостівського та Олександрівського старостатів облаштовують територію, збагачують клумби різнобарв’ям біля пам’ятників солдатам, метушаться у підготовці проведення свята. Але, як всім відомо карантин продовжено і цього разу святкування Дня перемоги відбудеться без масового скупчення людей. Керівництво району та міста без участі громадськості покладуть квіти до меморіалу Слави, вшанують загиблих у Пироговій Леваді, а вулицями міста звучатимуть повоєнні пісні.

Ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя заради життя інших, показавши приклад самовідданості та відповідальності! Тож, сьогодні й ми з відповідальністю повинні ставитися до власного здоров’я та здоров’я оточуючих!

Бережіть себе та близьких, і будьте здорові!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua