Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2020 року 16:36

Карантин - не канікули і не відпустка для працівників Пирятинського ліцею

Кожний працівник відповідально ставиться до своїх посадових обов’язків і до виконання певного об’єму роботи. Саме тому, заклад успішно працює і в таких незвичних,  складних умовах сьогодення.

Звичайно, ні для кого не є новиною, що освітній процес продовжено із використанням технологій дистанційного навчання. Обсяг інформації, яку доводиться опановувати вчителям сьогодні, для організації освітнього процесу за допомогою цифрових та онлайн ресурсів, є неосяжним. Проте, наші учителі  тримають руку на пульсі сучасних подій. Вчителі англійської мови,  розуміючи як нелегко в цей час створити англомовне середовище,  довірили  свій освітній процес видавництву Pearson. Пирятинський ліцей – єдиний  заклад Пирятинської ОТГ, який обрав онлайн платформу MyEnglishLab для організації дистанційного навчання  англійській мови під час карантину.

Поєднання в єдину систему уроків на онлайн ресурсі ZOOM та тренування завдань на різних онлайн платформах  зробило навчання з різних предметів  для наших учнів  цікавим та змістовним.

Класоводами та класними керівниками  організовано цікаве дозвілля для своїх вихованців. Учні спільно з класними керівниками долучилися до проєктів  „Еко-мішечок“, „Все буде добре“. Також учні  закладу створили відеоролик „Мої захоплення“, де діляться своїми уподобаннями та залучають до них своїх друзів.

Технічними працівниками, працівниками їдальні розпочатого поточні,  ремонтні роботи класних приміщень, кабінетів, їдальні (овочевий, варочний цехи), упорядковано клумби, газони.

Кафедрою початкової школи, для комфорту та затишку учасників освітнього процесу, на території закладу висаджено дерева та квіти.

Будьте здорові та пам’ятайте, що  час карантину потрібно і можна проводити з користю.   Не гайте часу!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua