Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2020 року 15:57

Як функціонує комунальне підприємство в умовах карантину

6 травня заступник міського голови Максим Варава, спеціалісти виконкому міської ради, старости сіл Олександрівка та Калинів Міст, керівник КП „Пирятинський міський водоканал“ взяли участь у вебінарі „Стан та перспективи виконання програм модернізації та розвитку систем питного водопостачання та водовідведення в умовах пандемії COVID-19“ з консультантами - експертами Швейцарсько-українського проєкту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO. У ході онлайн-зустрічі було обговорено питання щодо заходів із дотримання санітарно-гігієнічних норм, стану надання якісних послуг, фінансової стійкості підприємства в умовах пандемії.

Завдяки участі Пирятинської міської ОТГ в проєкті „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO було реалізовано робочий проєкт „Реконструкція водогону по вул.Острів, вул.Кутузова, вул.Лермонтова в м.Пирятин Полтавської області“. Протяжність прокладеної мережі 1,69 км, з підключенням 87 домоволодінь. Крім того, на умовах співфінансування,  облаштовано водогін по вул.Фестивальна в с.Калинів Міст, розроблено Стратегію розвитку питного водопостачання та санітарії Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період до 2024 року, запроваджено програмне забезпеченням QGIZ для ведення обліку активів комунального підприємства „Пирятинський міський водоканал“.

Також нагадуємо, що міська рада є почесним партнером Швейцарсько-українського проєкту „Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO  у компоненті „Водопостачання та водовідведення“ Пирятинська ОТГ“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua