Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2020 року 10:44

Працюємо для людей

Одним із пріоритетних напрямів роботи міської ради є надання якісних адміністративних послуг. У період карантину Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради не тільки не припинив свою роботу, а продовжив свою діяльність, шукаючи нові форми та шляхи обслуговування клієнтів, у тому числі і дистанційно. І якщо в перші тижні карантину адміністратори працювали більше на видачу результатів послуг, то потім продовжили роботу по впровадженню електронних послуг та обміну необхідними документами із підприємствами, установами і організаціями в електронній формі. Жителі мали можливість стати на облік у центр зайнятості та  переоформити  соціальні виплати і пільги, вирішити інші питання без відвідування ЦНАП.

Запроваджена робота дала можливість зменшити кількість відвідувань та сприяла збереженню життя і здоров’я наших жителів, особливо людей старшого віку, інвалідів, при цьому кількість послуг у порівнянні з звичайним режимом роботи минулого року залишилась на тому ж рівні. Протягом карантину надано близько 3000 послуг.

Одним із актуальних питань для громадян ОТГ є адміністративні послуги соціального характеру, зокрема оформлення субсидій, допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю тощо. Тому з січня 2020 року Центр надання адміністративних послуг, реалізуючи програму Мінсоцполітики „Соціальна громада“, приймає документи на ці послуги для передачі їх в управління соціального захисту населення райдержадміністрації. І це ще один крок по впровадженню е-врядування у виконавчому комітеті міської ради та наближенню послуг до людей.

Запровадження щопонеділка дистанційного прийому громадян міським головою та щоденна „гаряча“ телефонна лінія, в якій бере участь керівництво міської ради, дали можливість громадянам отримати відповіді на питання та сприяли вирішенню їхніх проблем.

Нагадуємо, що в умовах карантину обмежено одночасне перебування у приміщенні ЦНАП більше 2-х відвідувачів, які зобов’язані бути у засобах індивідуального захисту (маска/респіратор та рукавиці). Для консультації чи попереднього запису до адміністратора можна звернутися  за телефоном: 0666179432; 0535832350; 0535832353 або на електронну пошту: cnap@pyryatyn-mrada.gov.ua.

Ми піклуємось про ваше здоров’я, тому рекомендуємо оформлені заяви та документи направляти поштою, залишати у скриньці для документів або направляти на електронну адресу.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua