Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 травня 2020 року 14:19

Заплановано облаштування об’єкта благоустрою

4 травня відбулась робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя з одним із переможців  конкурсного відбору щодо встановлення зупинкового комплексу по вул. Соборна, 17-А ( навпроти магазину „Єва‘‘).

Учасники зустрічі обговорили питання щодо облаштування  благоустрою прилеглої території майбутнього об’єкта. Також запланували демонтаж засобу зовнішньої реклами, спорудження карману для паркування автомобілів та фігурне мощення тротуарною плиткою. Крім цього, визначилися зі  строками та пріоритетністю проведення робіт. За словами переможця конкурсу, такі роботи планують виконати за 2 місяці.

Нагадуємо, що за результатами конкурсного відбору було визначено трьох переможців – встановлення тимчасових споруд для підприємницької діяльності на території Пирятинської міської ОТГ. Мета - покращення естетичного вигляду автобусних зупинок та благоустрою вулиць міста, безпеки дорожнього руху,  створення належних умов для комфортного очікування пасажирів громадського транспорту та сприяння розвитку бізнесу.

Міський голова Олексій Рябоконь позитивно відзначив  ідею з облаштування зупинкового комплексу та чудову можливість покращити благоустрій міста спільними зусиллями.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua