Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 травня 2020 року 13:28

Підтримка медиків і соціальних робітників

За ініціативи міського голови Олексія Рябоконя колектив Пирятинської міської ради вирішив підтримати наших медиків і соціальних робітників, які працюють в умовах карантину. Працівники зібрали кошти – одноденний свій заробіток, за які буде придбано засоби індивідуального захисту, що найбільш потрібні. Придбані медичні маски та захисні рукавички будуть передані комунальним підприємствам „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“, „Пирятинська центральна районна лікарня“, Пирятинській підстанції екстреної медичної допомоги та Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

„Лікарі, медсестри та санітари щодня знаходяться на передовій у боротьбі з пандемією, ризикуючи своїм здоров’ям та життям. Також надзвичайно важливою є праця соціальних робітників, які дбають про те, щоб в умовах карантину жодна людина, яка потребує соціальної допомоги, не залишилася без уваги та догляду. Тому міська влада повинна подбати про безпеку своїх громадян в умовах підвищеної епідеміологічної ситуації в Україні. Ми хочемо підтримати наших медиків та соціальних робітників“, - зауважив міський голова Олексій Рябоконь.

Також слід зазначити, що Пирятинська міська рада постійно долучається до протидії поширенню COVID-19. Окрім вчасно запроваджених карантинних заходів, з бюджету ОТГ виділено 670,0 тис грн на впровадження запобіжних заходів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua