Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 квітня 2020 року 16:54

Свято, тих хто не уявляє свого життя без танцю

Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день танцю. Дату, 29 квітня обрано невипадково, адже 1727 року народився Жан Жорж Новер - теоретик хореографічного мистецтва, „батько сучасного балету“ та великий французький балетмейстер. Його вклад у розвиток танцю неоціненний, адже завдяки Новеру танець став самодостатнім видом мистецтва: справжнім дійством та шедевром „мови‘‘ тіла.

Сьогодні прийнято вітати працівників цієї сфери - вчителів танців, хореографів, артистів. Наша громада багата талантами, а виступи вихованців хореографічних колективів наповнені професіоналізмом, емоціями, грацією та легкістю. Хореографічні постановки колективів Пирятинської ОТГ знають за межами громади, області та навіть, країни. Ми завжди пишаємося їхніми перемогами та здобутками. Приємно, що навіть під час карантину наші хореографи працюють з нашими дітьми дистанційно, навчаючи їх не тільки танцю, а й дружбі, хорошим намерам та згуртованості.

Тож вітаємо всіх, хто не уявляє свого життя без танцю, хто йде по життю, танцюючи, хто не може втриматися, коли чує музику, хто і на карантині продовжує танцювати і навчає танцю інших.

Танцюйте, виражайте себе, живіть в ритмі танцю!

Нових звершень та блискучих постановок!

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua