Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 квітня 2020 року 09:54

Освіта на карантині: діджитал-олімпіада від „На Урок“

Карантин не завадить! Перевірити свої здібності тепер може кожен учень із будь-якого куточку країни завдяки VI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді  „На Урок“, що відбуватиметься з 27 квітня по 20 травня. Безкоштовна діджитал-олімпіада повністю адаптована під сучасні умови: за допомогою будь-якого девайсу школярі до 20 травня можуть зареєструватися на кожну з 19 представлених дисциплін.

Весна 2020 року зіштовхнула освітян із новим викликом – дистанційним навчанням. Сучасні умови диктують новітній підхід до отримання знань: діджиталізація, безкоштовність, ефективність та рівний доступ до освіти. Саме цим умовам відповідає Всеукраїнська діджитал-олімпіада „На Урок“, якій надають перевагу майже 80 тис. учителів та беруть участь понад 1,2 млн дітей з 10 тис. шкіл.

Зареєструватися на Всеукраїнське змагання можна до 20 травня, а проходитиме воно з 27 квітня по 20 травня. Усі питання діджитал-олімпіади від „На Урок“ розроблені відповідно до шкільної програми, але, на відміну від традиційних інтелектуальних змагань, перевіряють ще креативність учнів та загальну ерудицію. Школярі 1-11 класів можуть перевірити знання майже з будь-якого шкільного предмету – мистецтво, німецька мова, трудове навчання, громадянська освіта, правознавство, біологія тощо.

Принциповою відмінністю діджитал-олімпіади є приємні нагороди для кожного учня – дипломи чи сертифікати за участь. Учителі також не залишилися поза увагою, адже отримають свідоцтва про підготовку учасників і призерів, а ще – іменні подяки за залучення великої кількості учасників.

Дистанційне навчання – не привід обмежувати здобувачів освіти у пізнанні нового! Шоста Всеукраїнська інтернет-олімпіада від „На Урок“ доступна будь-кому, незалежно від шкільних оцінок та місця проживання. Все, що необхідно – будь-який девайс та жага до знань!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua