Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 квітня 2020 року 08:18

Вчимо англійську на карантині

Через карантин усі заклади освіти організовують навчання у дистанційній формі. Про особливості такої роботи радо діляться вчителі англійської мови Пирятинського ліцею.

Обсяг інформації, яку доводиться опановувати вчителю сьогодні для організації освітнього процесу за допомогою цифрових та онлайн ресурсів є неосяжним. Проте, ми завжди тримаємо руку на пульсі сучасних подій. Розуміючи як нелегко в цей час і дітям і вчителям, ми довірили  свій освітній процес видавництву Pearson. Ми єдина школа Пирятинської ОТГ, яка обрала онлайн платформу MyEnglishLab для організації дистанційного навчання  англійської мови під час карантину. Нове навчальне онлайн середовище  значно полегшило  нашу роботу та надихнуло наших учнів  на цікаве  навчання. Онлайн платформа MyEnglishLab є досить легкою в роботі. Інтерактивні автентичні підручники та зошити з сучасним контентом, відео та аудіо носіїв мови. Учні мають декілька спроб та вказаний термін на  виконання завдань, система автоматично перевіряє та оцінює все. Поєднання в єдину систему уроків на онлайн ресурсі ZOOM та тренування завдань на онлайн платформі MyEnglishLab зробило навчання  іноземній мові майже ідеальним. Особливу подяку висловлюємо видавництву Pearson  за надану можливість безкоштовно користуватися платформою. Наша багаторічна співпраця завжди була  плідною. Автентичні підручники, тренінги кращих методистів міжнародного рівня для наших вчителів та учнів, спільні майстер класи. Ми пишаємося високою оцінкою нашої роботи такими поважними спеціалістами, які відзначають, що не кожна столична школа готова працювати на цій сучасній онлайн платформі. Ми навчаємося, щоб навчати. Десятки вебінарів, онлайн тренінгів та стрімів від Pearson за плечима наших вчителів англійської мови.

Сподіваємося, що в наступному навчальному році ми продовжимо поєднувати традиційні уроки з онлайн навчанням на платформі MyEnglishLab від Pearson.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua