Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2020 року 17:55

Діяльність ОМС в умовах карантину

Сьогодні відбулося онлайн-засідання Правління та Ради Всеукраїнської Асоціації ОТГ  щодо діяльності органів місцевого самоврядування в умовах надзвичайної ситуації боротьби з поширенням коронавірусу.

Фінансування в умовах COVID-19; об’єктивний стан справ фінансування охорони здоров’я: COVID і медична реформа; транспортне забезпечення медиків, надання адміністративних послуг -  ці та інші  проблемні питання були обговорені під час онлайн-засідання секторальних платформ Асоціації.

Олексій Рябоконь, міський голова, голова платформи ,,Управління людськими ресурсами, адмінпослуги, е-врядування?, спілкувався  з колегами щодо форм роботи дошкільного та позашкільного дистанційного навчання, дистанційної роботи спеціалістів міської ради, проведення онлайн-нарад у муніципалітеті. Зазначив, що саме зараз  вдосконалюються і впроваджуються нові форми та методи надання адміністративних послуг громаді. Наголосив, що  проблемним є  питання покриття тих витрат, які  пов’язані із специфічними витратами у функціонуванні ЦНАПів, зокрема, оформлення послуг з виготовлення ID-карток та закордонних паспортів (плата за спецзв’язок).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua