Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2020 року 17:51

Розпочалася національна вебконференція

 Сьогодні розпочалася дводенна національна вебконференція ,,Розумна взаємодія”. Впродовж концеренції  розглядатимуться інновації у сфері міжсекторальної взаємодії для подолання сучасних викликів, а також заплановано обговорення в 3-х тематичних секціях:
       Національна стратегія підтримки розвитку громадянського суспільства з 2021 року
       Децентралізація за допомогою розумної взаємодії
       Впровадження цілей сталого розвитку на місцевому рівні.
       Долучилися до вебконференції і фахівці  Пирятинської міської ради.
     Ключовий спікер, співорганізатор – Андрій Крупник, директор Одеського інституту соціальних технологій, доцент ОРІДУ НАДУ при Президентові України, член Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України, представив та регламентував виступ спікерів, які будуть розкривати теми і відповідати на актуальні і важливі питання учасників конференції.
       З  матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням.
     Для довідки: «Розумна Взаємодія» має значний потенціал як для соціального так і для економічного розвитку місцевих громад, а також цікаві підходи для багаторівневого врядування, в т.ч. в сфері спільних інтересів громад, взаємодії місцевого самоврядування та державного управління. Властивості та потенціал «Розумної Взаємодії» розглядається як «інновація з українським корінням» та вже викликала зацікавленість в середовищі експертів та міжнародних донорів (пілотування Британською Радою, розгляд учасниками міжнародного симпозіума в Лондоні, запрошення до обговорення з провідними інституціями у Вашингтоні і т.і.). В Україні ініціатива містить дистанційне навчання державних службовців та посадових осіб ОМС/ОТГ/адміністрацій за програмою онлайн курсу з 2018 року на підставі Розпорядження КМУ та листа НАДС, а також пілотне впровадження у відібраних місцевих громадах в 2019 році (7 областей), підтримку якому надало Посольство Норвегії в Україні.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua