Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2020 року 17:38

До уваги власників бджолосімей - пасічників Пирятинської міської ОТГ!

З метою недопущення випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами виконкомом міської ради проведено опитування сільськогосподарських виробників про місце і терміни проведення обробітку (додається).

За інформацією сільгоспвиробників, застосовані ними марки гербіцидів за своїми характеристиками не можуть завдавати шкоди життєдіяльності бджіл.

Окремі виробники, а саме:  ТОВ „ПКЗ-АГРО“, СТОВ „Прогрес“ та ТОВ „Яромир-агро“ ЗОБОВ’ЯЗУЮТЬСЯ повідомити власників пасік всіх форм власності на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади про проведення хімічних обробітків посівів з використанням засобів захисту рослин від шкідників (інсектициди) за 3 доби до початку робіт з метою попередження отруєння та загибелі бджіл.

Вважаємо, що  як сільськогосподарські товаровиробники, так і  власники бджолосімей - пасічники повинні розуміти один одного. Звичайно, бджола - це Господня муха. Але і виробництво зернових, технічних і олійних культур, які до речі користуються попитом за кордоном,  дають нашим громадянам роботу, зміцнюють економічно нашу громаду, поступово роблять її рівноправним бізнес-партнером у вітчизняному та світовому співтовариствах. Закликаємо Вас до зміцнення партнерських відносин!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua