Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2020 року 17:18

Рекомендації для господарюючих суб’єктів закладів торгівлі, на період карантину:

1. Обмежити кількість відвідувачів у торговій залі (не більше одного відвідувача на 10 кв.м. торговельної площі) магазину чи аптечного закладу. Закріпити відповідальну особу (продавця чи охоронника) для регулювання запуску покупців до торговельного об’єкта.

2. Не допускати до торгових залів покупців без засобів індивідуального захисту (масок).

3. Біля входу до торгової зали встановити ємкості з антисептичними засобами, які мають дозатори для обробки рук, та серветки для проведення обробки ручок кошиків та візків відвідувачами.

4. Забезпечити роботу персоналу в захисних масках та гумових рукавичках (з розрахунку  1 медична маска та 1 пара рукавичок на 3 години роботи на особу).

5. Створити умови для дотримання правил особистої гігієни персоналом, забезпечити їх у достатній кількості милом, антисептиком, захисними масками, рукавичками.

6. Забезпечити проведення регулярного (кожні 3 години) провітрювання приміщень закладу торгівлі, та вологого прибирання торговельного обладнання, ручок вхідних дверей тощо, із застосуванням миючих і дезінфікуючих (хлорвмісних та спиртовмісних) засобів. Після закінчення зміни забезпечити проведення генерального прибирання.

7. До реалізації допустити лише товари в промисловій тарі (в упаковці виробника) або попередньо розфасовані в об’єкті торгівлі.

8. Розмістити в доступних для відвідувачів місцях пам’ятки, плакати з рекомендаціями щодо профілактики захворювань населення від респіраторної інфекції  COVID-19.

9. Визначити відповідальну особу за проведення дезінфекційних заходів щодо недопущення розповсюдження в закладі чи об’єкті респіраторної інфекції COVID-19.

10.У великих супермаркетах визначити та відмітити маршрути для відвідувачів.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua