Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 квітня 2020 року 19:03

На засіданні виконкому

22 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому розглянули актуальні та важливі для громади питання.

У зв’язку із змінами в законодавстві у сфері публічних закупівель рішенням виконкому визначено відповідальну особу за організацію та проведення спрощених закупівель виконкому Пирятинської міської ради. Цю фукцію покладено на провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Олега Базара. Також затверджено Положення про уповноважену особу зі здійснення спрощених закупівель виконавчого комітету.

Розглянули та підтримали проєкти рішень, що стосувалися видачі будівельного паспорту забудови земельної ділянки та надання матеріальної допомоги на лікування.

З метою часткової допомоги особам з інвалідністю з дитинства в придбанні технічних засобів, які необхідні для повноцінного життя в суспільстві, утворено комісію з розгляду таких звернень.

Під час розгляду питання „Про погодження Пирятинським госпрозрахунковим очисним спорудам розроблення робочого проєкту по об’єкту „Технічне переоснащення вузла  обліку неканалізаційних стоків від асенізаційного транспорту на КНС № 2 за адресою: вул.Саксаганського, 23 в м.Пирятин Полтавської області“ у членів виконкому були зауваження, тому вирішено це питання доопрацювати.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua