Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 квітня 2020 року 10:47

Участь у проєкті „Просування сталих енергетичних рішень у громадах (приклади з практики)“

У рамках проєкту „Просування сталих енергетичних рішень у громадах (приклади з практики)“, що реалізується громадською організацією „Екоклуб“, за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії, виконавчий комітет Пирятинської міської ради пройшов I етап конкурсного відбору та подає заявку на II етап.

Проєктною ідеєю передбачається встановлення сучасних локальних вентиляційних систем із рекуперацією в закладі дошкільної освіти „Червона шапочка“.

Основним призначенням цієї системи є вентиляції приміщень. Пристрої прибирають несвіже повітря, підвищену вологість, сторонні запахи і шкідливі речовини та забезпечують надходження свіжого атмосферного повітря, зберігаючи тепло. Принцип роботи системи, схожий на дихання – приплив і витяг повітря чергуються кожну хвилину. Завдяки теплообміннику, виконується якісна передача тепла взимку або прохолода влітку, без витрат додаткової енергії.

Суть проєкту полягає в забезпеченні оптимального мікроклімату приміщень, де перебувають діти та персонал закладу, з мінімальними втратами тепла. Це питання є актуальним, у зв’язку із підвищенням теплозахисних характеристик зовнішньої оболонки будівлі, а саме встановленням енергозберігаючих віконних та дверних конструкцій, що призводить до зменшення природного  повітрообміну, а відповідно знижує якість внутрішнього повітря.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua