Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 квітня 2020 року 08:58

Працюємо дистанційно разом з педагогами закладів дошкільної освіти

Досліди, руханки, образотворче мистецтво та пізнавальні ігри – такими видами діяльності насичені дні карантину маленьких пирятинців.

У період карантину робота педагогічних працівників закладів дошкільної освіти не зупинилася. Вони продовжують виконувати педагогічну, методичну, а також організаційну роботу в межах встановленого обсягу навантаження.

Враховуючи те, що на карантині опинились не лише діти, а й деякі батьки, педагоги закладів дошкільної освіти підтримують постійний зв’язок із батьками  для того, щоб допомогти їм організувати найкращий садочок у себе вдома.

Тож дітям та батькам надають індивідуальні консультації, рекомендації, для них проводять заняття з використанням відео, інтернет-ресурсів.

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради тримає на постійному контролі роботу закладів дошкільної освіти, надсилає батькам і педагогам ЗДО на допомогу посилання на навчальні та розвивальні матеріали освітніх сайтів:

http://poippo.pl.ua/ - Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського. Звертаємо вашу увагу на те, що працює Цифровий офіс ПОІППО, ви можете отримати консультацію фахівця та відповіді на запитання, які виникають у режимі онлайн ( Viber, Telegram, телефон, тощо).

https://learning.ua/ - завдання з математики.

https://childdevelop.com.ua/ - практичні завдання для дітей 3-6 років.

http://chytanka.com.ua/ веб-проект „Читанка“ - це дитяча публічна онлайн-бібліотека. У бібліотеці зібрані ті книги, які давно не перевидаються і яких у крамницях не знайдеш.

http://www.levko.info - дитячий сайт, що пропонує багатий вибір дитячих ігор, лічилок, загадок, віршів, казок, аудіо та відео матеріалів, а також тут можна знайти поради до різноманітних саморобок, розмальовки, найпростіші кулінарні рецепти для малечі, матеріали про дитячі свята.

http://abetka.ukrlife.org/ - „Весела абетка“. Усе найкраще для дітей, батьків, педагогів, учителів, філологів України! Найбільше зібрання абеток, казок, казок в мр3, великий і цікавий розділ „Читанка“, приказки, загадки, цікавинки, ігри, гумор та ін.

http://sonyashnik.com/ - розваги для дітей: книжки, аудіо, відео, ігри.

http://www.nosiki.cv.ua/ - матеріали для раннього розвитку дітей, музичні альбоми дитячих гуртів, та виконавців, мінуси, ноти, музичні сценарії до дитячих свят та ранків, матеріали для розвитку творчих здібностей, кліпи з мультиків (пісеньки), багато книжок, журналів для дітей, казки від сучасних письменників, загадки та віршики на будь-які теми (також англійською).

http://natalyagurkina.ucoz.ua/ Наталя Гуркіна – казки, загадки, вірші для дітей.

http://kazkar.info/ - зібрані найкращі казки з усього світу: англійські, німецькі, французькі, індійські і наші рідні українські народні казки. Не забули ми й про казки великих казкарів, таких як Шарль Перро, брати Гримм, Олександр Пушкін та Леся Українка.

http://derevo-kazok.org/ - ресурс зібрав безліч казок українських та зарубіжних авторів. Твори можна слухати он-лайн, читати та навіть дивитись відео.

У закладах дошкільної освіти зараз тиша, тільки чути голосний спів пташок, милують око розквітлі тюльпани, жовточубі кульбаби, білосніжні вишні. Невтомна самобутня країна дошкілля чепуриться та, затамувавши подих, чекає на своїх маленьких мешканців, таких голосистих, таких різних і таких неповторних!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua