Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 квітня 2020 року 14:43

Питання дистанційного навчання - на постійному контролі

Сьогодні відбулася робоча нарада міського голови Олексія Рябоконя з керівниками освітніх закладів Пирятинської міської ОТГ.

Обговорено питання щодо діяльності освітніх закладів в режимі  дистанційного навчання. Керівники закладів інформували, що педагоги почали активно працювати зі своїми учнями за допомогою інформаційних технологій: створено групи у Viber, WhatsApp, Telegram. Це дає можливість бути постійно на зв’язку з учнями та батьками.

Вчителі самостійно вивчають різні освітні платформи, щоб якомога краще налагодити навчальний процес на відстані. Зокрема для проведення онлайн-конференцій та відеозв’язку педагоги у своїй роботі використовують Google Classroom, Zoom, Skype тощо.

Незважаючи на карантин, продовжується співпраця з батьками. Так у Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №4 проведено загальношкільні батьківські збори онлайн, під час яких обговорено особливості дистанційного навчання, організацію закінчення навчального року та багато іншого.

Підсумовуючи міський голова зазначив, що забезпечення якісного навчального процесу у віддаленому форматі – це спільне завдання влади та педагогів.

Крім того, розглянуто питання залучення медичних працівників освітніх закладів до чергування на карантинних контрольно-пропускних постах. Зокрема, на контрольно-пропускному посту на автошляху Пирятин - Прилуки (в районі с. Кроти). До чергування не будуть залучатися медпрацівники, які знаходяться в групі ризику.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua