Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 квітня 2020 року 08:28

Розглянуто місцеві податки і збори на 2021 рік

   14 квітня відбулося засідання відповідальної комісії з питань підготовки регуляторних актів-постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. 
   На засіданні розглянуто питання щодо встановлення місцевих податків і зборів на території Пирятинської міської ОТГ на 2021 рік: єдиного податку, транспортного, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки земельного податку та орендної плати за користування земельними ділянками. Всього розглянуто 8 питань.
   Спеціалісти управління економіки виконкому міської ради проінформували депутатів, що розміри ставок податків залишаються в основному на рівні 2020 року, лише по окремих позиціях передбачено зміни.
   Пропонується збільшити  розмір ставок податку за землі сільськогосподарського призначення, зокрема: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва; для ведення фермерського господарства; для ведення особистого селянського господарства; для ведення підсобного сільського господарства. Крім того, пропонується збільшити ставки орендної плати за земельні ділянки: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва до 12%; для іншого сільськогосподарського призначення до 9 %.
   Проєкти регуляторних актів, аналізи регуляторного впливу проєктів регуляторних актів та експертні висновки постійної комісії, відповідальної за підготовку регуляторних актів, будуть направлені до Державної регуляторної служби та оприлюднені на вебсайті Пирятинської міської ради для отримання зауважень та пропозицій.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua