Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 квітня 2020 року 17:59

Розпочато асфальтування дорожнього покриття

Завдяки сприятливим погоднім умовам в осінньо-зимовий період дорожнє покриття вулиць на даний час залишилося в початковому (минулорічному) стані. Тому вже два місяці тому комунальним підприємством „Каштан“ було проведено аварійно-ямковий ремонт холодним асфальтом.
     А з вихідних на вулицях міста почали активно працювати бригади ремонтників, які відновлюють асфальтове покриття доріг та тротуарів. Так, по вул.Єлени вже проведено розширення її проїзної частини та ліквідовано вибоїни. Окрім зазначеної вулиці, проведено роботи по вул.Гагаріна, Європейська, Ярмаркова, Успенська, Кошового О. та вул.Острів.
       У цьому році проведення поточного ремонту асфальтового покриття здійснюється із акцентом на пішохідні частини вулиць, а саме: по вул.Ярмаркова, Європейська, Успенська, Зоряна та Пушкіна. А вибір першочергових проїзних частин – відповідно до інтенсивності руху по них. Найближчими днями буде проведено обстеження зазначених тротуарів і визначенням обсягів робіт та їх локалізації.
Змінено підходи до проведення самого асфальтування – ділянки дороги на яких наявні вибоїни фрезеруються картами (тобто по всій ширині проїзної частини) та здійснюється мінімально необхідний ямковий ремонт.
    Також інтенсивно здійснюються роботи по облаштуванню зупинок вздовж території ліцею та будинку № 2 по вул.Зоряна, де разом із місцем для паркування автомобілів буде облаштовано майданчик для збору твердих побутових відходів з асфальтуванням основи та встановленням бетонної огорожі. Підрядну організацію визначено на основі конкурсу. Переможцем є виконавець робіт, який працює на території громади щорічно. Загалом міським бюджетом цьогоріч передбачено 3500,0 тис.грн. на проведення поточного ремонту асфальтового покриття.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua